Reklama
  • Środa, 17 kwietnia 2013 (10:18)

    Kuszą radosnymi kolorami, kształtami i niezwykłymi smakami. Ich miąższ to także skarbnica dobroczynnych składników... Sięgnij po owoce egzotyczne: eliksiry zdrowia i urody!

    Czytaj więcej Komentarzy:2
  • Środa, 17 kwietnia 2013 (10:17)

    Wiosna puka do drzwi. Pamiętaj, aby wybrać się w poszukiwaniu warzywnych i owocowych skarbów! Znajdziesz tam zdrowie, bo każdy owoc i warzywo zawiera inne witaminy i minerały, których organizm potrzebuje. Odżywiaj się różnorodnie i jedz je co najmniej pięć razy dziennie. Więcej na www.5porcji.pl

    Czytaj więcej Komentarzy:0
  • Środa, 17 kwietnia 2013 (10:17)

    Lubisz ciastka, cukierki i batoniki? Nie wyobrażasz sobie bez nich życia? Za często po nie sięgasz! Jedz je jedynie sporadycznie, tylko 2-3 razy tygodniowo. Dlaczego?

    Czytaj więcej Komentarzy:0
  • Środa, 17 kwietnia 2013 (10:17)

    Żurawina - leczy układ moczowy, zapobiega kamieniom, chroni usta i żołądek, dba o serce.

    Czytaj więcej Komentarzy:1
  • Środa, 17 kwietnia 2013 (10:17)

    Jak walczyć z niekorzystnym wpływem wiosennej aury na nasze samopoczucie? Wystarczy znać kilka prostych zasad, by po zimie bardzo szybko wrócić do formy! Jak się okazuje, najważniejsza jest zbilansowana dieta.

    Czytaj więcej Komentarzy:0
  • Środa, 17 kwietnia 2013 (10:17)

    Czy w codziennym pośpiechu jest szansa, by odżywiać się wartościowo? Wbrew pozorom to nie takie trudne! Pokonujmy swe lenistwo i dbajmy o zdrową i pyszną dietę w czasie pracy.

    Czytaj więcej Komentarzy:0
  • Środa, 17 kwietnia 2013 (09:50)

    Chcesz w świetnym nastroju rozpocząć nowy sezon? Poznaj nasz plan i odzyskaj witalność. Warunek? Zacznij działać od razu. Czas... start!

    Czytaj więcej Komentarzy:0
  • Środa, 17 kwietnia 2013 (09:49)

    Dawniej mówiło się, że można zjeść maksymalnie 3 jajka tygodniowo. Naukowcy wrócili do badań i okazało się, że jajka nie szkodzą nam tak bardzo, jak dawniej się uważało. Obecnie Światowa Organizacja Zdrowia dopuszcza zjedzenie 10 jaj tygodniowo (wliczając w to te użyte do kotletów czy makaronu). A i to ograniczenie tyczy się żółtek, białka można jeść bowiem bez ograniczeń, pod warunkiem, że nie jesteśmy na nie uczuleni. Sięgajmy po jajka, bo są źródłem wielu cennych witamin: A, D, E, K, a ta

    Czytaj więcej Komentarzy:0
  • Środa, 17 kwietnia 2013 (09:49)

    Kiedy zmęczenie daje o sobie znać, sięgasz po kolejną kawę? Błąd, lepiej od niej obudzi woda mineralna. Dodając do niej kilka prostych składników, możesz stworzyć prawdziwy napój energetyzujący, w dodatku znacznie zdrowszy od tych, które możesz kupić w sklepie. Wystarczy plasterek cytryny, łyżeczka miodu i odrobina startego kłącza imbiru. Wszystko wkładamy do letniej wody, mieszamy i po kilku minutach cieszymy się powrotem sił. Czym jeszcze można zastąpić małą czarną? Zieloną herbatą! Jeżeli

    Czytaj więcej Komentarzy:0
  • Środa, 17 kwietnia 2013 (09:49)

    Jak spędzić wolny dzień? Najlepiej na świeżym powietrzu! Korzystając ze świątecznych dni, warto wyjść z domu, nawet jeśli jest chłodno.

    Czytaj więcej Komentarzy:0