Reklama
  • Czwartek, 4 kwietnia 2013 (12:12)

    Postaw na przyprawy, napoje i ogrzewacze.

    Czytaj więcej Komentarzy:0
  • Środa, 3 kwietnia 2013 (14:38)

    „Oddychająca” poduszka Kup odpowiednią pościel z wełny lub bawełny, taką, którą można prać w pralce. Puchowe poduchy i kołdry nie sprzyjają dobremu wypoczynkowi, a tylko przegrzewaniu i nadmiernemu poceniu się. Wygodne łóżko Nie powinno być składane, lepiej więc nie spać na kanapie czy wersalce. Najwygodniej będzie ci na dość grubym materacu umieszczonym na stelażu. Dobry materac nie może być ani za twardy, ani za miękki. Idealny n

    Czytaj więcej Komentarzy:0
  • Środa, 3 kwietnia 2013 (14:36)

    Przewracasz się z boku na bok i długo nie możesz zasnąć? A może śpisz po kilkanaście godzin, a mimo to ciągle jesteś zmęczona? Podpowiadamy, co robić, by wreszcie się wyspać.

    Czytaj więcej Komentarzy:0
  • Środa, 3 kwietnia 2013 (14:21)

    Odczuwanie pragnienia jest sygnałem organizmu, by uzupełnić niedobór wody. Ale gdy jest ono nadmierne – powinno być dla nas dzwonkiem alarmowym.

    Czytaj więcej Komentarzy:2
  • Środa, 3 kwietnia 2013 (12:31)

    Do niedawna niesłusznie straszono nas zawartym w nich cholesterolem

    Czytaj więcej Komentarzy:0
  • Środa, 3 kwietnia 2013 (12:30)

    Rzepa między innymi wzmacnia włosy. Wzmacnia i działa bakteriobójczo i przeciwzapalnie. Pomaga w leczeniu kaszlu. Warto ją stosować w okresie przeziębień.

    Czytaj więcej Komentarzy:0
  • Wtorek, 2 kwietnia 2013 (14:41)

    Żyjesz w pośpiechu? Grożą ci zaparcia! Cierpi na nie już co druga kobieta i co czwarty mężczyzna. Jak im przeciwdziałać? Cenny błonnik. To inaczej włókno roślinne, które poprawia pracę jelit i jak miotła usuwa substancje, które w nich zalegają. Jedz więc kilka jabłek dziennie. Nie naraz, ale po każdym posiłku. Jedno z nich zawiera aż 3 g błonnika. Obierać czy nie? Najlepiej jeść je ze skórą, bo działa antybakteryjnie i przeciwzapalnie. Nadpsute wyrzucaj, bo wykrojenie uszkodzeń nic nie

    Czytaj więcej Komentarzy:0
  • Wtorek, 2 kwietnia 2013 (14:39)

    Pochodzą z wiecznie zielonych drzew i są mieszańcami pomarańczy olbrzymich z Archipelagu Malajskiego z chińskimi. Sprowadzono je na Barbados w XVII w. Obecnie uprawia się je w strefie podzwrotnikowej (np. na Florydzie, Kalifornii). Jest ich kilka rodzajów: czerwone (gorzkie, kwaśne, soczyste), żółte (kwaśne, soczyste) i zielone (słodkie, średnio soczyste). Obniżają cholesterol Osoby, które jedzą często grejpfruty, mają mniejszą ilość cholesterolu. Zawdzięc

    Czytaj więcej Komentarzy:0
  • Czwartek, 28 marca 2013 (13:16)

    Są naturalne i sprawdzone przez nasze babcie. Wspaniale odbudowują odporność po chorobie.

    Czytaj więcej Komentarzy:0
  • Czwartek, 28 marca 2013 (13:10)

    Jeśli zależy ci na młodym wyglądzie i doskonałym samopoczuciu, sięgnij po to, co najzdrowsze! Włącz do swojej diety nowe, choć dobrze ci znane, produkty. Na rewelacyjne efekty ich działania nie trzeba długo czekać. Poznaj trzy hitowe produkty dla naszego zdrowia i urody.

    Czytaj więcej Komentarzy:0