Reklama
  • Poniedziałek, 6 marca (13:05)

    Dla kogo obiad z tapioką?

Reklama

Warto wprowadzić ją do jadłospisu zamiast ziemniaków, makaronu czy ryżu. Dania z egzotycznych bulw (zwanych również maniokiem) zaleca się przede wszystkim osobom z problemami jelitowymi, a zwłaszcza ze zdiagnozowaną nietolerancją glutenu.

Wśród pań delektujących się daniami z białej kaszy powinny się także znaleźć chore na schorzenia autoimmunologiczne, bo często ich źródłem jest nieprawidłowe trawienie i związane z nim nieszczelne jelito.

Na żywo

Zobacz również

  • Temperatura poniżej zera nie może być wymówką przed aktywnością na świeżym powietrzu. Dotyczy to także seniorów. Nawet przy lekkim przeziębieniu, ale bez gorączki, wyjdźmy choćby na krótki spacer.... więcej

Twój komentarz może być pierwszy

Zapoznaj się z Regulaminem
Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe.